the blody alboz(shqipet e pergjakshme) TbA
  shkruaj rreth web faqes
 
une jam leotrim sertolli nga shkolla fillore ismail qemaili dhe jam ne kalsen IX

Name:
Your Email address:
Homepage:
Your message:

<-Back

 1 

Continue->

User:(locked user)
Time:01/15/2009 at 11:14am (UTC)
Message:o ku je bre qa po ban a ka naj te re ka ti ajio

User: leutrimsertolli
leutrimsertolli
Offline
Time:01/03/2009 at 1:46pm (UTC)
Message:koke shum i bukur more tung tung desa gjakov ahha shum i mir urime festat e fund vitit 2009

Name:leutrim 
E-Mail:leutrimselimihotmail.com
Homepage:http://www.leutrimsertolli.page.tl
Time:12/28/2008 at 8:03am (UTC)
Message:boll i mir te koke

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=